søndag den 1. juni 2014Hej <3 Undskyld jeg, igen, har været fraværende! Har haft travlt med praktikken og alt muligt. Men håber på at kunne blogge hver dag igen fra nu. Har super mange indlæg jeg gerne vil skrive! I må endelig lade mig vide hvis der er noget I ønsker at se på bloggen. Jeg har haft de skønneste fridage, og havde virkelig håbet at kunne blogge, men fik slet ikke tid! Onsdag sov jeg hos min mor, vi så film og hyggede <3 Torsdag kom min kæreste hjem til hende, og vi lå i solen og hyggede, fredag så vi film om aftenen og spiste slik, og lørdag har jeg været hos en skøn pige, som faktisk er en af mine yndlings bloggere <3 Vi var ude at kigge lidt i butikker, og der fik jeg købt en ny mascara, som jeg længe har villet prøve, og som jeg i dag vil skrive en anmeldelse om.


Mascaraen hedder "Miss Manga" og er fra L'Oréal. Jeg må indrømme, at det især var navnet der tiltalte mig, da jeg altid har elsket manga, med de fine tegninger, og karaktererne med de kæmpe øjne. Derfor synes jeg det er sådan et genialt og fint navn! Mascaraen kostede 119 kr., og den lover definerede, fyldige og intense øjenvipper, hvilket også ligger i teksten på mascaraen: "Mega volume". Indpakningen er super fin og feminin, og den metallic lilla/pink er perfekt til navnet!Farven er intens sort, og konsistensen er tyk. Børsten er lang og bred forneden, og bliver tyndere ude i spidsen. En unik ting ved børsten er, at der er en lille stykke der er bøjeligt, så den bevæger sig med øjenvipperne, og man dermed skulle kunne nå de yderste og inderste dele af øjenvipperne.


Jeg har prøvet mascaraen for første gang i dag, og den var nem og hurtig at påføre, da børsten holder meget produkt ad gangen. Man skal passe på med mængden da konsistensen, som nævnt, er meget tyk, så hvis man tager for meget på kan der godt se lidt for klumpet ud. Jeg dyppede kun igen en gang. Man skal vænne sig til den bøjelige børste, og det føles ret anderledes med den funktion. Jeg plejer at bruge min mascara til også at bukke øjenvipperne lidt op, og forme dem, hvilket man ikke kan lige så meget med denne fordi den bukker. Den nåede, på grund af bukket, som lovet til gengæld helt ind i krogene, og kunne nemt fange alle de små øjenvipper under øjet. Den gav super meget volume, men også vildt fantastisk længde! Jeg blev virkelig positivt overrasket da jeg så resultatet, da jeg synes den er perfekt til mine vipper! Gav volume, længde, fylde og form, og adskilte vipperne perfekt. Jeg har nu haft den på siden kl. 10 i morges, og klokken er nu 23, og den sidder stadig som den skal. Den har overhovedet ikke drysset eller smittet af, hvilket jeg er meget overrasket over, fordi jeg altid oplever at min mascara drysser når jeg har haft den på i lang tid. Hvis jeg skal opsummere min oplevelse i korte træk ser det således ud:

Negativt:
Kan hurtigt klumpe hvis man påfører for meget produkt
Svær at løfte vipperne med pga. den bøjelige børste.
Positivt:Man får meget ud af et dyp, da børsten kan samle meget produkt
Kan, pga. den bøjelige børste, nå helt ud i krogene
Giver meget volume længde og fylde
Kan adskille vipperne
Drysser ikke


Som I kan høre, har jeg overvejende positive ting at sige om denne mascara, og jeg er virkelig glad for mit køb. Den kan kun anbefales! Selvfølgelig kommer det jo også an på hvilke øjenvipper man har, da der altid er nogle mascaraer der passer bedre til nogle end andre. For mit vedkommende passer den perfekt, og jeg må sige, at det jeg er mest imponeret over er virkelig hvordan den formår at fremhæve længden på mine øjenvipper!
Håber I kan bruge dette indlæg til noget, og lad mig endelig vide hvis der er noget makeup I gerne vil have anmeldt! I morgen kommer der et outfit indlæg med mit outfit fra i dag, og så vil jeg starte to nye faste ugentlige indlæg næste uge, som mine tatovering indlæg, om mine elskede kæledyr, og en festival guide til piger som mig! Ingen kommentarer:

Send en kommentar