tirsdag den 8. april 2014Godaften piger <3 Jeg havde den BEDSTE mandag i går! På trods af sygdom, træthed og tristhed blev det den bedste dag i LANG tid! Jeg kørte for det første forbi lågen til min skønne mors arbejde på vej i praktik, og lige som jeg cyklede forbi gik hun ind af lågen <3 Det var SKØNT lige at kunne sige godmorgen til hende. Jeg havde også en fantastisk dag i praktikken, de børn er så, så skønne og gør en i fantastisk humør. Da jeg kom hjem skrev min kæreste at han havde købt en gave til mig, en Løvernes Konge plakat som er SÅ flot og unik! Og da han kom hjem havde han en Anna fra Frozen figur med hjem til mig <3 ELSKER Frozen og den er SÅ fin! Den skal jeg snart vise jer! Ud over alt det, startede sæson 4 af Game of Thrones, som er min absolut yndlingsserie! Afsnittet var FANTASTISK, og fatter ikke vi skal vente en uge til næste! I går gør mig så glad at tænke på, og jeg vil fra nu af ALTID se det positive i mandage, for de kan være lige så fantastiske som fredage, og så er det jo starten på en ny uge!
Nåh, det var et sidespring, jeg vil i aften vise jer hvad jeg havde på i dag. Har bare været i praktik, men synes mit outfit var så fint så jeg ville vise jer det. Desuden har jeg mine nye sneakers og bukser på! <3Jeg elsker mine nye sneakers, de er SÅ fine og feminine og passer til SÅ meget af mit tøj! Elsker feminine sneakers, fordi det blander det meget pigede med det mere sporty. Jeg er vild med den beige farve, leopardprintet og den smukke sten på siden, samt det lille guldvedhæng, og den hvide bund. De er super gode at gå i, og passer perfekt til mine nye bukser fra Buch, som jeg længe har haft i brune, men var NØDT til at købe i lyse også, da jeg virkelig elsker de bukser og måden de sidder på. De er super baggy foroven, og sidder helt stramt nede ved anklerne, hvilket jeg synes er så fedt. Desuden er der glimmer i dem! (Indlæg med de brune bukser: Link) Til det havde jeg en sweater fra H&M på, som jeg selv har sat pailletstjernen på. Jeg kan godt lide at den også er lys og i varme farver, men stadig mørkere, og desuden matcher guldstjernen guldet på mine sneakers.


Håber I kan lide det! Senere i aften vil der muligvis komme endnu et indlæg med noget nyt tøj, håber ikke I er for trætte af tøj, ellers må I endelig komme med forespørgsler <3 Nu vil jeg smutte så jeg kan komme hjem til min søde far og spise aftensmad <3 Pandekager! Mmmm...

Sneakers - Guess ~ Bukser - Buch Copenhagen ~ Bluse - H&M/hjemmelavet


1 kommentar:

  1. Rigtig fint outfit :) Skønt med en dejlig mandag. :)

    SvarSlet