onsdag den 16. april 2014Hej piger <3 UNDSKYLD jeg har været så dårlig til at skrive denne uge. Jeg havde en lang mandag i praktik, da det er påskeferie og derfor heldags-SFO, så vi var i skoven med børnene. Tirsdag var jeg i praktik fra 8 til 16.15, og desuden havde jeg bare en rigtig off day, indtil jeg tog hjem til min skønne far og spise om aftenen <3 Min far gør mig altid i godt humør. I dag startede min påskeferie, som primært skal bruges på at træne og læse. Så jeg har læst og her til aften havde jeg besøg af min veninde. Vi hyggede super meget <3
Jeg modtog en pakke i dag som jeg har ventet på med spænding! Jeg har i flere ÅR villet købe en Wildfox sweater, men de er ret dyre, og jeg har ikke lige kunnet finde den perfekte. (Se mit tidligere indlæg om mærket her: Link) Det gjorde jeg så for nogle uger siden. Jeg var inde at kigge på den hver dag, og til sidst besluttede jeg, at jeg MÅTTE eje den. 


Den er så dejlig at have på! Enormt blød, skøn kvalitet og SÅ fin og afslappet. Jeg elsker hvor løs den er, uden at blive klodset, da den, pga. kvaliteten, falder så smukt, i stedet for bare at "klumpe" som billigere sweatshirts har en tendens til hvis man køber dem større. Den har et slidt look, som om det er en sweater der er blevet gået med i ti år, og tørretumblet alt for mange gange. Den har "fnuller", men på en virkelig skøn måde, og jeg er virkelig vild med looket og følelsen. Det må uden tvivl være det mest behagelige stykke tøj jeg nogensinde har haft! Dette bliver ikke min sidste Wildfox sweater, det er helt sikkert!Jeg er især vild med Wildfox sweatshirts, da de, som sagt, falder så fint, og er af virkelig god kvalitet! De har tyngde og er så bløde så det føles som om man ikke har noget på! Desuden er ærmerne super lange, hvilket jeg elsker, da jeg er vild med det baggy look. Jeg kan specielt godt lide, at elastik-stykkerne er lysere end selve blusen på denne, og den fine skrift, samt den lækre farve, der er perfekt til forår og sommer. Jeg tror virkelig den vil passe til alt, men min favoritlook bliver nok noget a la det jeg havde den på til i dag: Jeans, i dag ekstra fine fra Zanca Sonne, løst hår og nogle fine, åbne sko, som disse nye mokassiner fra H&M. Jeg havde min læderjakke på ud over, da den passede perfekt til det afslappede look, og gjorde det lidt mere råt.


Som sagt er de i den dyre ende, og dette er virkelig et luksuskøb, som jeg primært slog til for, da den var på tilbud. Jeg købte den på den amerikanske hjemmeside, men de sender ikke til Europa, så jeg måtte bruge min myus.com bruger, men de har også en engelsk hjemmeside, og desuden kan de købes på Zalando, Nelly og Asos (et lille udvalg). Der er de selvfølgelig dyrere, da told kommer oveni. Min kostede i alt 738 kr. med told, og jeg har taget den i medium for et ekstra baggy look. Tror dog small havde været helt fint, har hørt der ikke er stor forskel på small og medium, og at de begge er meget baggy. Den model jeg har købt, og øsnker mig flere af, hedder "Baggy Beach Jumper".
Godnat piger <3 I morgen kommer der endelig nyt tattoo indlæg, da den jeg mangler at skrive om er FÆRDIG <3

Wildfox i Europa ~ Wildfox på Asos ~ Wildfox på Nelly ~ Wildfox på Zalando ~ Deres officielle, amerikanske webshopIngen kommentarer:

Send en kommentar