mandag den 12. maj 2014


Hej piger <3 I morges kom Spell Designs' nye Fall/Winter Lookbook 14 ud (det er efterår i Australien lige nu), og de har virkelig overgået sig selv denne gang! Billederne er fantastiske, de ligner noget fra et gammelt Vogue blad, og farver, landskab og props spiller perfekt sammen. Og så er modellen simpelthen en af de smukkeste kvinder jeg nogensinde har set! Hvis jeg selv kunne bestemme mit udseende skulle jeg ligne hende! Hun ligner Tigerlily! Jeg er ved at dø over hvor smukt det er! Jeg elsker især billederne med kamelen, og de smukke farver den har på, det er bare helt fantastisk! Jeg vil ikke sige så meget mere før til sidst i dette indlæg, men bare vise jer nogle af mine favoritskud, med det lækreste, smukkeste tøj:

Er det ikke smukt? Ville ønske jeg kunne vise jer det hele, da det alt sammen giver en fantastisk helhed, men I kan se alle billederne på Spell Designs' blog: http://www.spelldesigns.com/blog/. Jeg ville egentlig lave en lang liste med hvad jeg ville have og hvorfor, men jeg vil bare gøre det kort, da jeg egentlig vil have det hele, og billederne taler virkelig for sig selv. Jeg ved at jeg MÅ eje nogle af deres blondeting, enten den lange kjole med åben ryg, den korte kjole med lange, vidde ærmer, eller toppen der er stylet med et par lækre, højtaljede shorts (der er frynser bag på, så lækkert!). Jeg elsker hvide blonder til sommer stylet med rå læderjakker og bikerboots, samt lækre aviators. Det giver det lækreste look! Ud over blondetingene, må jeg eje noget i deres "Aloha Python" print. Disse ting er allerede på deres webshop! Jeg tror jeg ender med at købe de fede haremsbukser i slangeprint, men jeg er også fuldstændig vild med den gulvlange kimono. Et par andre haremsbukser jeg har villet have siden de viste et sneak peek, er de hvide, blomstrede. De er så fine! Med en fin, hvid top og et par brune støvler eller mokkasiner ville det være SÅ fine! En anden, lidt mere rå ting, jeg SKAL have, er deres lækre skjorte i blødt stof og med tern. Den bliver perfekt med højtaljede denim shorts og et par bikerstøvler, eller rundt om hoften på en feminin kjole. Det sidste, som er mine favoritting, og som fuldstændig top pusten fra mig, er den sorte dragt og læderjakken! Jeg havde ellers svoret, at jeg nu havde nok Spell Designs dragter (jeg har fire), og det er sjældent jeg kan have dem på i Danmark, men denne bliver jeg NØDT til at eje! Den er så smuk, jeg elsker den sorte farve med blomsterne, samt mønsteret ved taljen og kanten af ærmerne! Den er perfekt! Så er der læderjakken, som sikkert bliver så dyr at den aldrig bliver min, men HOLD NU OP, hvor jeg elsker den! Se lige den smukke, sorte farve, og det FANTASTISKE gypsy mønster i alle verdens farver! Jeg elsker at det fylder hele ryggen, men også skuldrene og ISÆR den lille slip der er åben nederst i ærmerne med et ekstra lille kig til det smukke mønster. Det må være min drømmejakke. Den ville kunne styles med stort set ALT! Feminine shorts og bikerstøvler, jeans og en skjorte, en fin kjole til en fest, løse haremsbukser og ballerinaer, nederdele og feminine sommertoppe. Den er virkelig smuk.
For at gøre det hele endnu bedre, har jeg fået en fantastisk gave af Spell: Jeg postede for nogle uger siden to collager med sneak peeks på denne kollektion har på bloggen, og Spell så min collage på min instagram, og syntes det var så fint så jeg har fået et gavekort på $200 til deres webshop! Det er jeg lykkelig over, da jeg nu har råd til at købe meget mere af det jeg elsker fra deres nye kollektion <3 Jeg føler mig MEGET heldig!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar