torsdag den 1. maj 2014
Iih, hvor er jeg glad i dag! Har fri pga. 1. maj, og en fridag var LIGE hvad jeg trængte til. I går var jeg hjemme hos min elskede mor, vi spiste lækker aftensmad, lækre Irma flædeboller med appelsin i, så French Kiss og snakkede til langt ud på natten <3 Jeg sov der til i dag, og det var så skønt og hyggeligt. Elsker at være hos min mor <3
Desuden er det super lækkert vejr, ikke så varmt som i går, men stadig rigtig skønt med lidt sol! I dag vil jeg fortælle jer om noget jeg er super spændt på, nemlig et helt nyt mærke der hedder "aim'n sportswear". Mærket er lavet af to svenske piger, der begge har en super aktiv livsstil, og var trætte af det kedelige, ensformige træningstøj. De besluttede sig for, at lave deres eget i lækre og spændende farver og print, der dermed ville motivere mere til at træne. De har længe lagt sneak peeks på instagram og Facebook, og jeg har glædet mig så meget til der kom en dato på lanceringen af deres nye webshop. Den fik vi endelig for et par dage siden, og den åbner I DAG kl. 18! Derfor tænkte jeg, at jeg lige ville nå at skrive det til jer, så I kan være med når den åbner, og få deres lækre åbningstilbud, som jeg vil skrive mere om længere nede.
Personlingt ELSKER jeg deres tights! Se lige de lækre print og farver! Jeg synes de er fede og anderledes, og ville føle mig SÅ lækker med et par af dem på når jeg træner eller skal i gang med at løbe! Jeg er vild med logoet på siden med tykke, hvide bogstaver, som gør de fine print mere rå, og giver dem et lækkert, sporty look. Jeg kunne også sagtens finde på at smide dem på til en hvid top og et par sneakers en afslappet sommerdag! Jeg er især vild med leopardprintet (surprise, haha) og det øverste med den lækre, lilla farve.
Ud over lækre tights, får de også nogle rigtig fede tanks, som også kommer webshoppen i aften. Deres bikinier kommer desværre ikke i dag, men dem må vi så vente lidt længere på. Jeg skal helt klart have mig en tanktop også, er især vild med den grå, men bestemt også t-shirten med leopard! Men nu må vi se hvor meget forskelligt der kommer på i aften. 


De har selvfølgelig lavet et lækkert åbningstilbud i aften, hvor man sparer 100 sek på deres tights. De koster 499 sek, hvilket svarer til omkring 411 danske kr. De sender desuden til alle lande, og siden det er i Sverige, bliver forsendelsen nok forholdsvis billig. Desuden kommer der selvfølgelig ikke told og moms på, da det er inden for Europa. 
Alle billeder er fra deres instagram: @aimnsportswear og deres Facebook: facebook.com/aimnsportswear. Deres webshops adresse er aimn.se. Jeg glæder mig til at shoppe løs i aften! Håber I synes de er lige så fede som jeg gør!
Skriver senere i dag med et outfit indlæg, og på lørdag kommer der en lækker, lækker giveaway til jer!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar