fredag den 21. marts 2014


Billede fra Pinterest

Hej piger <3 SUPER sent indlæg fra mig i dag, men så har I noget at vågne op til i morgen <3 Jeg var i Buch Copenhagen i dag efter arbejde, hvor jeg købte den fineste jakke, som jeg vil skrive et indlæg om og vise jer i morgen. Denne jakke er også fra Buch Copenhagen, men jeg har ikke købt den (endnu), jeg fik dog taget nogle billeder af en af de søde Buch piger hvor jeg har den på, og har fået lagt den til side i morgen, så må vi se hvad jeg beslutter mig for.

Billede fra Buch Copenhagens Instagram: @buchcopenhagen

Jeg er normalt ikke så glad for blazere og store skuldre i jakker, men denne er SÅ unik og fantastisk! Den er i lækkert denim stof, og den er super feminin og fremhæver virkelig de kvindelige former. Jeg vil bruge denne jakke med jeans og en fin top, for at bruge den som kontrast til noget feminint. Jeg elsker den rå stil jakken er i, og tror egentlig den stort set kan passe til alt <3 Jeg kan også liiiige se den til sommer, ud over et par blondeshorts! Iih, må simpelthen eje den <3


Hvad synes I om den til mig? Klæder den mig? <3 Den passer i hvert fald super godt til leopardprint, hvilket er ret vigtigt for mig, da jeg næsten har leopardprint på hver dag! Hihi. Den kan fås i mørkegrå og denne lækre, vintage grønne farve i Buch Copenhagen, og koster 899 kr.
Hav en dejlig nat <3


Ingen kommentarer:

Send en kommentar