onsdag den 19. marts 2014Hej piger <3 Klokken er 1 om natten, og jeg skal heldigvis møde sent i morgen, så jeg kan godt tillade mig at være lidt længere oppe. Sikke en hård uge, i går var jeg til møder i praktikken fra 8.30 til 13.30, og derefter førstehjælpskursus fra 13.30 til 16.30 i samme lokale. Nåede ikke engang at være på skolen og se børnene i går! Derefter skulle jeg direkte ud til Ros Torv og hygge med min lillesøster, samt spise med min far til aftensmad <3 I morgen skal jeg til Tegn Til Tale kursus til kl. 20, så det bliver også ret hårdt. Puha! Hehe.

Jeg tænkte at jeg ville dele nogle fine jakker med jer, da jeg selv er på udkig efter en lys, fin forårsjakke. Jeg har min kunstlæderjakke i mørk grå som jeg er super glad for, men den er bare for mørk til ret meget af mit tøj, så vil gerne have en enkel, lys forårsjakke. Jeg har fundet fem jeg selv går og drømmer om. De tre ude til højre er de mest enkle.

Den øverste er så fin og forårsagtig i farven! Den er enkel og vil passe til så meget lyst tøj, og kan lige se den med et par lyse eller hvide jeans og en denim skjorte, samt et par fine ballerinaer! Lyder det ikke fint? Den koster 465 kr og kan købes på Topshops hjemmeside - link her.

Den næste er jeg helt vild med, og var lige ved at købe den i går på Ros Torv. Jeg elsker faldet og den fine, lyse farve, og så kan jeg godt lide at den ikke har nogle knapper, men kun det fine bindebånd. Der er et eller andet virkelig fint ved den, og den ville jeg passe til stort set alt slags tøj! Ud over kjoler, jeans, shorts, joggingbukser, den er bare så fin! Den koster 460 kr og kan købes på Onlys hjemmeside - link her.

Den nederste til højre er jeg simpelthen helt forelsket i! Elsker at den er lys, men samtidig super rå, og med det samme fine fald som nr. 2. Den er i et kunstlædermateriale, og den ville være så lækker til mørke jeans og et par bikerstøvler. Den er fra River Island og koster 535 kr - det er limited edition, så man skal være hurtig! - link her.

Den øverste til venstre er fra Spell Designs, og det er en jakke jeg virkelig har drømt om længe! Den er i ægte, lækkert, slidt læder, og har de fineste frynser. Læderet gør den rå, og frynserne giver den et mere fint, feminint touch. Den vil være så fin til sommer med et par denim shorts og en fin top, eller til et par lækre, printede leggings og L'diR støvler! Den kan fås i taupe (som på billedet), tan og black, og koster 1500 kr - link her.

Sidst, men ikke mindst har jeg sat Buchs nye forårsjakke på, som bare er så fin! Så den på Instagram i januar, og forelskede mig fuldstændig i den! Har været skrevet op siden. Den kan fås i både taupe og beige, og jeg tror måske dette bliver min forårsjakke. Men nu må vi se. Den vil også passe godt til mange ting, men især fine bukser, både løse og stramme, eller et par shorts når vi kommer tættere på sommer! Elsker de fine sten langs lynlåsen, og enkelheden i resten af jakken! Den koster 799 hos Buch Copenhagen - link her.

Hvilken kan I bedst lide? Og tror I en taupe eller beige jakke ville passe bedst til min hårfarve og meget lys hud? (forhåbentlig brunere til sommer!) Sov godt piger <3


Ingen kommentarer:

Send en kommentar