torsdag den 13. februar 2014God formiddag læsere <3 Jeg skal møde om 45 minutter, så der var heldigvis lige tid til et indlæg, nu da jeg ikke nåede det i går. Jeg har allerede fået trænet, ryddet op, været i bad og spist morgenmad. Elsker morgener hvor man bare har tid til alt, det er så skønt at få trænet og få en masse energi lige fra morgenstunden <3 I dag vil jeg vise jer to par leggings jeg købte i lørdags sammen med hætteblusen jeg skrev om i søndags, og en smuk t-shirt som jeg glæder mig SÅ meget til at vise jer! 
Jeg elsker leggings (det havde I nok regnet ud, hihi) og kan slet ikke få nok af dem! Så da jeg så disse Absolu leggings i nye farver på Buch Copenhagens hjemmeside, måtte jeg ringe og reservere et par af hver med det samme! Jeg havde et par i beige fra Absolu, med guld-detaljer, som jeg desværre måtte sælge, da de simpelthen var for små. (Absolu er meget små i størrelsen, jeg bruger normalt 36, og måtte op i 38 i disse) Så jeg blev SÅ glad da jeg så de taupe der minder rigtig meget om dem. Disse har det samme slange-lignende, diskrete mønster i sølv, hvilket giver sådan et fint look, og gør dem helt unikke.


Jeg er vild med den varme, taupe farve, og de sølv detaljer, der gør at jeg både kan sætte disse sammen med kølige og varme farver. De ville passe perfekt til en fin, brun Buch tunika, og mine l'diR støvler, både de lyse og de brune! Jeg glæder mig så meget til at have dem på. Ud over at de er super smukke, er de virkelig behagelige at have på!


Det andet par jeg købte var et par i en sart, lyserød farve, også med sølvdetaljer. Jeg elsker lyserød og grå/sølv kombineret, jeg synes det er så fint, delikat og feminint. Jeg glæder mig til at have disse på, med en lys,lang top, min mørkegrå læderjakke og mit lyserøde og grå Abafazi tørklæde (som jeg snart vil lave et indlæg om), da farverne er HELT perfekte sammen!


Hvilket par kan I bedst lide? <3
Hav en dejlig dag <3


Ingen kommentarer:

Send en kommentar