lørdag den 15. februar 2014Godaften dejlige læsere <3 Jeg vil nu vise jer det outfit jeg havde på i København i dag. Er selv helt vild med det, og tror det er mit yndlingsoutfit af dem alle! Det bliver IKKE sidste gang jeg har den kombination på!
Jeg har tidligere fortalt jer at jeg har købt en t-shirt i Buch Copenhagen (samtidig med at jeg købte mine Absolu Leggings og min fine Golden Hood Knit), og her er den! Jeg er SÅ vild med de fine fjer med små sten på, den løse form, den melerede, beige farve, og de fine, sporty ribbede kanter. Derudover har den bare den fineste ryg, med en lille åbning der er bundet med et fint blondebånd, og sidder perfekt så man kan se min yndlings tatovering (som jeg lige har skrevet et indlæg om i denne uge! Link her)


Til min fine t-shirt tog jeg mine Pants Of Rome bukser på, som er så fine til fordi de komplimenterer de hvide fjer, og samtidig har lidt beige i mønsteret, som gør at de passer rigtig fint i farven. Jeg tog mine lyse l'diR støvler på, da jeg elsker dem, og igen syntes de passede fint til med den beige farve, og så giver de en rigtig interessant silhuet, da de "klumper" lidt, hvilket giver kontrast til de stramme jeans.
Hvad synes I om dette outfit? Kan I lide mine OOTD indlæg? Det håber jeg i hvert fald I kan! I morgen vil der komme et indlæg om to fine ting i mit skab med margueritter på! I kan måske gætte den ene hvis I har set en af mine tidligere collager ;) - der vil også komme en makeup tutorial med et naturligt makeup look til øjnene.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar