onsdag den 19. februar 2014Godaften/nat piger <3 Jeg har haft en virkelig god dag, helt anderledes i går! Planerne i SFOen på specialskolen blev lavet om, så jeg og en pædagog endte med, at tage de tre børn der var der fra vores gruppe i dag (det er vinterferie, deraf næsten ingen børn) i biografen og se LEGO filmen. Det var såå hyggeligt, og dagen gik virkelig meget hurtigere. Derudover har jeg spist hos min søde far, og har i dag lånt et kamera jeg muligvis køber, hvilket vil betyde bedre billeder på bloggen! 
I dag skrev jeg et indlæg til jegelskermode.dk (jeg er skribent derinde, under bolig og livsstil) om min FINE Peter Pan dåse, som jeg fik af min mor i adventsgave, og så tænkte jeg, at jeg ville dele den herinde. Jeg elsker denne dåse, da den er så unik, den har charme og personlighed, og man kan bare se på billederne på den, at den er gammel og retro. Elsker tegnestilen! Er også helt vild med rusten og ridserne, da det giver ekstra personlighed og historie. I ved jo, at jeg ELSKER Disney, så da jeg fik denne, blev jeg SÅ glad!


Ved godt dette er et lidt anderledes blogindlæg, men er SÅ glad for den, så var nødt til at vise jer den. Min mor er SÅ god til at finde fine ting, og denne betyder så meget for mig, fordi det er sådan en personlig gave <3


Hvad synes I om den? Er den ikke sjov? :) I morgen kommer der endnu en makeuptutorial, om makeup til ansigtet, og der vil jeg prøve at teste kameraet jeg har lånt, forhåbentlig giver det nogle super gode billeder i lækker kvalitet.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar