søndag den 23. februar 2014Hej piger <3 Aftenens andet indlæg er en slags gave til min smukke lillesøster, Emma. Hun og jeg er helt vilde med Gossip Girl, og sidste gang hun sov hos mig, lovede jeg at lægge makeup på hende i stil med Serena Van Der Woodsens, fordi hun har så fin og naturlig makeup på, men stadig med et varmt skær. Vi nåede det desværre ikke den aften, og derfor tænkte jeg, at jeg ville lave en tutorial til hende (og jer).


Jeg vil bruge Naked 2 paletten, da jeg ved at mange er ejere af denne. Derudover vil jeg bruge en mørkebrun eyeliner fra Sisley og mascara fra Maybelline. (Dette er kun tutorial til øjnene - min ansigtsmakeup har jeg en tutorial til her: Link)


Jeg starter med at tage Bootycall og påføre denne med en stor øjenskyggebørste på hele øjenlåget, samt under øjenbrynet, da Serena altid har et dejligt skær der.


Derefter tager jeg YDK, og påfører denne på yderste to tredjedele af mit øjenlåg yderst, og trækker den lidt op over globelinjen. Det øverste billede er af Bootycall alene, og det nederste er med YDK ovenpå:


Det næste jeg gør er, at tage en mørkebrun eyeliner (sort er nok bedre, da Serenas eyeliner er ret mørk, jeg synes bare mørkebrun er bedre til mit lyse hår og min lyse hud). Jeg laver en streg på øjenlåget ved vippekanten, på den våde kant foroven, og under den våde kant forneden.


Når eyelineren er påført, tager jeg en lille øjenskyggebørste, (vatpind kan også godt bruges) og toner den ud, så den ser mere diskret og naturlig ud. På øjenskyggebørsten har jeg taget en lille smule Busted øjenskygge på, for at gøre looket lidt mere dramatisk, så det ser sådan ud:


Til sidst tager jeg mascara på, gerne med lidt volumen, men stadig naturlig:


Nogle gode råd til makeup som Serenas er desuden BB Cream, lidt pudder, rouge og highlighter, da hun har naturlig, frisk og skinnende hud.


Hav en dejlig aften piger <3 Læs lige mine forrige indlæg fra i dag, der er postet tre i dag, en anden makeup tutorial til ansigtet, og et outfit indlæg, om hvad jeg havde på da jeg var ude at spise i går <3


2 kommentarer: