fredag den 21. februar 2014
Godaften piger <3 Åh, hvor er det SKØNT at det er fredag! Har ventet hele ugen! Jeg har haft sådan en god dag (fredag er altid en god dag) i praktikken med de SKØNNE, SKØNNE børn. Vi har haft 1001 Nat tema i forbindelse med vinterferien, og sluttede i dag af med besøg af den SMUKKESTE og DYGTIGSTE mavedanser, samt Hodja fra Pjort (SÅ sød en film). Elsker at man oplever så¨mange ting i SFOen. Nu har jeg set Disney Sjov, og spist slik med min dejlige kæreste, og lige om lidt skal vi se Star Wars. Elsker fredag aften sammen med ham, det er bare den tid hvor vi slapper af og er os selv!
I aften vil jeg ENDELIG lave mit indlæg om mine fantastiske L'diR støvler, som jeg hele tiden skriver om, hehe. Jeg har to par, et par beige i læder, og et par brune i ruskind. Begge er med slangeprint foran, og fine sten. De er købt i Buch Copenhagen, og Buch Copenhagen special versioner, men man kan købe nogle der minder om på l'diRs hjemmeside.L'diR står for "L'Artigiano di Riccione", som betyder noget i RETNING af håndværk. Og Riccione er et sted i Italien, ved kysten. L'diR blev stiftet i 1950, som en lille skobutik, af Bruno Banarbe, som brugte materialer såsom træ og kork, som var billige efter den svære krigstid. I 1980 begyndte Brunos søn, Alfredo Barnabe at arbejde hos L'diR og laver nogle succesfulde forandringer: Han og hans kone begynder at bringe L'diR med på moden, og i 2005 begyndte L'diR at lave de populære "Indianini" støvler, som også er de slags jeg har. Støvlerne bliver syet i hånden, og er lavet af læder af en fantastisk kvalitet. 


Det første par jeg købte var de beige. Jeg havde egentlig længe villet have de brune, men da Buch så i efterårs lagde billeder ud af disse beige, med det smukke slangemønster, besluttede jeg mig for, at købe dem i stedet. Jeg elsker læderet, den lyse, rene, feminine farve, de smukke sten og det orange slangemønster.


Da Buch Copenhagen så i december startede deres udsalg med 40% (!) var jeg så heldig at få de sidste af denne slags i str. 38! Jeg ELSKER mine lyse, men måtte have disse, da jeg er forelsket i den varme, brune farve med det orange slangemønster og det fine ruskind. Derudover passer de til nogle ting mine lyse ikke lige gik så godt til. Og med gavekort i julegave OG 40% sparede jeg RIGTIG mange penge på disse smukke, smukke støvler.
L'diR støvler er meget dyre, men helt klart det værd! Det er nogle man kan have i mange år, det er læder og ruskind, og former derfor sig selv perfekt til foden. De to par jeg har koster 2499 pr. par, og I kan finde nogle der minder om på L'diR hjemmeside her: Link. Man kan få SÅ mange forskellige, og man kan selv vælge farve på deres hjemmeside.
Hvad synes I om disse støvler? Har I noget I gerne vil se på nlooggen? <3


Ingen kommentarer:

Send en kommentar