tirsdag den 25. februar 2014Hej piger <3 Så er det tirsdag igen. Jeg har haft den BEDSTE dag i praktikken, fik simpelthen så meget ros af mine vejledere, og var virkelig lykkelig da jeg kom hjem! Derudover er mine Koolaburra støvler (købt brugt) ENDELIG kommet. Jeg viser jer dem senere i aften, i et outfit indlæg. De er SÅ fine og varme! Håber næsten at kulden varer lidt længere nu, så jeg kan nå at gå med dem i længere tid, haha.
I aften vil jeg vise jer min fjerde tatovering. Se mine forrige tatovering indlæg her: The LionThe Family Tree. <3
Jeg har valgt at springe nummer tre over (den I kan se titte ud ved mine ribben), da den først er helt færdig den 29. marts, og jeg vil derfor gerne vente med den. 
Mine fjerde tatovering er min største og mest iøjenfaldende. Jeg fik den lavet i sommers, så den er ret ny. Jeg ville gerne have en tatovering der var større end de andre, og jeg har altid elsket drømmefangere. 


Jeg har fået lavet en drømmefanger da det er en ting der betyder utrolig meget for mig. Jeg har altid været meget indelukket, og har nemt til at blive trist og ulykkelig, hvis tingene går mig imod. Jeg er også meget perfektionistisk, og bliver nemt sur på mig selv. Jeg har haft nogle rigtig svære perioder, fordi jeg har været så indelukket og genert, og ikke kunnet lide mig selv. På grund af alt den tristhed, har jeg ikke gjort alt det jeg gerne ville, fordi jeg ikke har turdet. Men som jeg er blevet ældre, hvilket sker for så mange, er min generthed og indelukkethed stille og roligt forsvundet, og jeg er begyndt at elske mig selv, og turde at tage nogle chancer (for eksempel denne blog), og følge mine drømme. Drømmefangeren er dels fordi jeg synes den er super fin, men også i høj grad for at minde mig om, at jeg skal følge mine drømme. "If you can dream it, you can do it" (Walt Disney) <3


Den er lavet af min ven fra min studiegruppe, og han har gjort det SÅ godt! Elsker simpelthen hvor flot den er lavet. De turkise perler, blomsten (som er en blomst der kommer fra samme sted som drømmefangeren - mange får lavet kirsebærblomster, hvilket er lidt mærkeligt, da drømmefangeren ikke har særlig meget med kirsebærblomster at gøre). Desuden ELSKER jeg fjer, og det er så fint under en t-shirt, når fjerene lige stikker ud, så man kun kan se dem. Jeg glæder mig til det bliver sommer igen, så jeg kan vise den ordentligt frem!


Hvad synes I om min tatovering? Hvilken af dem kan I bedst lide indtil videre? Og har I nogen? Næste tirsdag kommer der et tatovering indlæg om min nyeste tatovering, som er en fin, lille Bambi. <3


Ingen kommentarer:

Send en kommentar