mandag den 24. februar 2014


Jumpsuit - Buch Copenhagen - Link ~ Frynsetop - Spell Designs - Link ~ Bandeau BH - H&M - Link   ~ Sneakers - H&M - Link ~ Leggings - Utopia Clothing - Link ~ Løs, flowy top - H&M - Link

Godaften piger <3 Så blev det mandag igen! Jeg har heldigvis haft en fantastisk dag i praktikken, og har bare hygget og slappet af med min kæreste siden jeg kom hjem. Lige nu ser vi Big Bang Theory. En af mine yndlingsserier! Jeg har i øvrigt lavet nyt indlæg på jegelskermode.dk om mit fine Mågestel - link. Jeg vil vise jer det på onsdag. I morgen kommer næste tatovering indlæg, og havde egentlig tænkt mig at det skulle handle om min tredje tatovering, men da den skal laves helt færdig den 29. Marts, bliver det altså min fjerde jeg skriver om i morgen. Det er min største tatovering, en drømmefanger, glæd jer!
I aften tænkte jeg at jeg ville lave endnu et indlæg med mine ønsker pt. Som I nok allerede har set på bloggen, elsker jeg leopardprint, og lige nu er der virkelig mange lækre leopardting jeg ønsker mig!
Jeg er helt vild med de fine leggings fra Utopia Clothing, som kun koster 90 kr! Kan lige se dem med den løse, simple H&M top til 70 kr, og de fine sneakers med leopardmønster i ruskind. Bandeu BH'en ville være perfekt til sommer, med en halvgennemsigtig hvid top, så man lige kan ane det fine mønster inden under. Selvfølgelig må jeg have Spell Designs med på min collage, og denne fine, unikke top er SÅ sød, og endda rigtig meget på tilbud, sat ned fra 480 kr til 140 kr! Jeg ville tage den på til sommer, ud over en bikini og med fine shorts på stranden. Sidst, men ikke mindst, jeg er fuldstændig forelsket i det smukke jumpsuit fra Buch Copenhagen! Stoffet er så fint, og elsker den stropløse top. Jeg ville style den med frynsestøvler, et pandeband, og en masse fine armbånd for at gøre den mere boheme.

Hvad synes I om de fine ting? Elsker I også leopard? Og har I nogle forespørgsler til en collage?


Ingen kommentarer:

Send en kommentar