torsdag den 27. februar 2014



Godaften (nat) læsere <3 Jeg er så træt lige nu, men har haft en super skøn dag, med dejlig dag i praktik (som sædvanlig <3), efterfulgt af hygge hos min dejlige mor. Jeg var også forbi min far, hvor der lå en FANTASTISK pakke til mig, nemlig min nye buksedragt fra Buch Copenhagen. Jeg havde den på en fin collage i et tidligere indlæg: Link. Og jeg blev så forelsket i den, så jeg måtte bare eje den. 



Elsker stoffet, det er blødt og lidt skinnende, og så er printet SÅ smukt! Det ligner virkelig leopardpels, og så er jeg vild med at farven er lidt "køligere" i det, og i noget lys ligner det næsten et sneleopard print. Dragten sidder også rigtig fint, da underdelen er lidt løs, men samtidig stram nok til at vise numsen og benene frem. Jeg elsker "lommen" der sidder på toppen (lidt svær at se på billederne), og elastikken i taljen. Tror jeg skal have et bælte på til, da det giver form og bryder dragten lidt. Jeg elsker min Koolaburra støvler på til, det gør dragten mere hippie/boheme, hvilket er et plus da, for mig at se, leopard godt kan blive en smule dullet, men SÅ fint med boheme/hippie/street accesories på til! 



Ud over det smukke print, bløde stof og formen, er jeg helt vild med den storpløse top, som er der der gør denne dragt unik og anderledes end andre leoparddragter. Jeg elsker at det både kan se rigtig sommerligt, men også ret formelt ud med stropløs top. Glæder mig allerede super meget til at have den på! Den koster 499 og er fra Buch Copnehagen, min er i small. Buchs Facebook: buchcopenhagen.dk
Sov godt skønne piger, håber I kunne lide dragten. Har I nogle forespørgsler til bloggen? <3



2 kommentarer:

  1. Hej Nora.

    Vil først og fremmest rose dig for din fine og meget inspirerende blog!

    Det kunne være fedt, hvis du lavede nogle flere indlæg med collager lignende den, som du har lavet om "Leopard Love". Det kunne eksempelvis lave en med udelukkende snakeprint, palietter, blonder, pytonskin osv. Meget gerne med tøj og tilbehør til studievenlige priser ;-)

    Håber du kan bruge mit forslag til noget <3

    SvarSlet
  2. Hej Nanna <3
    Iih, tusind tak for din kommentar, det varmer altså når nogen ikke kun læser min blog, men også vil tage sig tid til at skrive <3 Tusind tak for rosen, og for forslaget! Jeg vil helt klart huske på det, og som tak for din skønne kommentar lave et indlæg med slangeprint items i morgen, også til SU venlige priser (jeg er selv studerende, så kender alt til det!) Igen, tusind tak <3
    Knus <3

    SvarSlet